Hvis du har fulgt med på min facebooktwitter eller instagram den sidste uges tid, er du nok ikke i tvivl om hvad min mening om skriveferie er, MEN jeg synes alligevel jeg lige vil opsummere hvad jeg helt reelt fik ud af skriveferien.

Min beslutning om at tage på en sådan skriveferie var jo baseret på de ting jeg havde hørt/læst af gode ting om det. Så det var med en masse forventninger og forhåbninger, at jeg drog afsted for at tilbringe en uge i et forsamlingshus sammen med 19 fremmede.

Skrivetid helt uforstyrret.

I en hverdag med børn, mand og skole, kan det nogen gange være svært at få tid til at skrive i længere tid. Uforstyrret tid. Men det var der masser af på skriveferien og det udnyttede jeg til fulde. Det tog et par dage at finde det bedste sted at sidde og skrive, men da jeg fandt det, gik det tjept. Jeg endte med at få skrevet 24.896 ord på #ProjektMM.  Jeg nåede ikke målet for #CampNaNoWriMo på 50.000 ord (endte på lige knap 40.000 ord) men nåede et langt vigtigere, nemlig at få første spæde udkast til historien helt færdig! Nu starter det store redigeringsarbejde 🙂

Forfatter kollegaer.

Min nervøsitet omkring alle de fremmede mennesker, var helt ubegrundet! De var alle sammen super søde og vores fælles ståsted som forfattere, gav os alle noget at være fælles om og snakken gik så nemt uanset hvem jeg talte med. Skæbnes held ville så oveni at jeg delte værelse med to skønne kvinder fra min online skrivegruppe, så vi kom tættere på hinanden og glæder os alle til fremtidig arbejde i gruppen. At tale med andre der forstår glæderne, sorgerne og frustrationerne i skriveprocessen er helt unikt og virkelig skønt.

Hvad der ellers hører til en forfatter ferie.

  • Skriveferien ligger i et område tæt på skov og vand, så min #GamleHavelåge af en cykel kom i brug flere gange. De bakkede terræn var en udfordring for benene, men det var skønt at få rørt sig og nyde udsigten samtidig.
  • Tegnegrejet var også med, og jeg fandt også tid til at arbejde på det forside cover jeg er igang med (til en novellesamling, der udkommer til efteråret). Det skulle gerne blive færdigt i denne uge.

 

Så alt i alt, kan jeg helt klart anbefale en skriveferie. For mig var det guld værd og jeg glæder mig allerede til jeg skal afsted igen!

 

Har du været på skriveferie vil jeg gerne høre dine erfaringer, skriv dem gerne i kommentarerne herunder.

 

Tak fordi du læste med.

 

One thought on “Skriveferie eller ej – opsummering.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.