Er du træt af julesangene der spilles over det hele?

Jeg er ikke.

Jeg ELSKER simpelthen jul! Og i år skal vi endda holde det herhjemme, så jeg glæder mig ekstra meget. Især at se hvordan børnenes øjne glimter fulde af forventning når de hjælper med at pynte træet, når vi hemmelighedsfulde pakker en gave ind til deres far og når selve juletraditionerne begynder på dagen.

Hvilke traditioner har i på juleaftensdag?

Det er ikke blevet til så meget skriveri her i december – mest grundet opgaveskrivning i skolen – men lidt er altid bedre end ingenting. Jeg vil presse lidt skrivetid ind måneden ud – imens jeg intenst vil håbe på en masse sne i juledagene – men bloggen her holder nu juleferie frem til og med 8 januar 2017.

 

Så jeg vil ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses i det nye år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.