Om mindre end en måned – nærmere bestemt d.30. april – samler jeg mit kreative virke her på siden og det skal da FEJRES!

 

Derfor vil jeg afholde en giveaway for DIG og alle de andre skønne mennesker der følger mig på min kreative vej. Denne gang er præmien en valgfri illustration af dem jeg poster på mine sociale medier i løbet af april måned. Jeg vælger TRE vindere denne gang!

Det eneste du skal gøre for at deltage er at komme med et forslag til hvad jeg skal lave en illustration af her i april. Måske vælger jeg din ide.

Jeg vil blive super glad hvis du også vil dele posten her, men det er selvfølgelig ikke et krav.

Vinderen trækkes d.30 april kl.12 her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.