Det forgangne år 2017 har på en gang været enormt givtigt og en smule stillestående.


2017 var året hvor jeg for første gang tog på skriveferie (du kan se mine overvejelser og forhåbninger om udbyttet her)  og det var en af de helt store oplevelser for mig (du kan se min opsummering af ferien her). Jeg fik skrevet utroligt meget og fik mødt min skrivegruppe face to face. Der er ingen tvivl om at jeg skal på flere skriveferier fremover. På skriveferien lykkedes det mig faktisk at få skrevet første udkast af #MM1 færdigt

 

Planen var så at redigeringen skulle starte i slutningen af august, men det lykkedes ikke da studiet på efterårets semester krævede noget mere end forventet.

Trods travlhed på studiet, tilmeldte jeg mig naivt til #nanowrimo for at skrive første udkast til #DH1 – hvilket egentlig lykkedes, men plottet endte alligevel med at give mig kvaler, så historien skal have en ordentlig overhaling før det kan blive til et færdigt udkast.

 

En af de største ting i 2017 var at jeg lavede en illustration til forsiden af “2047 – Short stories of our common future”, en novellesamling om vores verden og hvad klimaforandringer kan betyde for dens fremtid. I første omgang udkom den som e-bog, men senere som POD (print on demand). Det var noget helt særligt at se den da jeg endelig kunne få et eksemplar af den trykte udgave af bogen.

Bog, paperback 2047 Short Stories from Our Common Future af Tanja Rohini Bisgaard

 

 

Selvom det på papiret umiddelbart kan se ud som om der ikke er sket det store, er der sket en masse i min personlige udvikling og dermed min plan for mit kreative virke fremadrettet. Jeg ser frem til fortsat at dele min kreative rejse med dig – først og fremmest med blogserien “Børnebog, sådan!” (Se mere om serien her).

2017 – 5,5/9 mål nået

Mål for 2018;

Færdigredigere #MM og sende til forlag

Skrive to noveller

Skrivekursus med HUF

Skriveferie med HUF

Fantasymesse

Bogmesse

Læse 15 bøger

Illustreret kalender til 2019

Launche en kickstarter til kalender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.