Så er det tid til at se tilbage på 2016, som faktisk var en relativt begivenhedsrigt år for mig – altså så meget det nu kan blive for en spirende forfatter.

 

2016 var året hvor jeg oprettede denne blog samt min side på facebook og konto på twitter.  Jeg havde taget tilløb i nogen tid og i forbindelse med et fedt markedsføringskursus forfattere, sprang jeg ud i det.

Jeg fik afholdt en giveaway hvor man kunne vinde fede bogmærker som jeg selv har designet og håber at flere kan få glæde af dem i det nye år også.

Jeg fik skrevet en del på mine historier og lavet en masse worldbuilding også.

I efteråret kom en ny ide og pressede sig på og måtte bare ud. Den har ingen titel endnu, så arbejdstitlen er Skyggeberetningerne. Jeg deltog i NaNoWriMo med netop denne historie og nåede at få skrevet lidt over 40.000 ord i løbet af november.

I slutningen af november meldte jeg mig ind i HUF (Håbefulde unge forfattere), da jeg opdagede at de havde hævet aldersgrænsen lidt. Jeg har ønsket at være en del af foreningen siden jeg startede med at skrive tilbage i 2013, så forestil dig min jubel da jeg kunne trykke på tilmeld-knappen.

 

Forventninger til 2017.

Jeg har forholdsvis store forventninger til det kommende år.

Først og fremmest vil jeg gerne nå så langt med en af mine historier at jeg kan indsende det til forlag. For at få det til at været et realistisk mål, er planen at jeg skal deltage i HUF skrivekursus her i foråret og så en skriveferie til sommer – såfremt det passer ind med resten af familien.

Der findes overordnet set to slags forfattere (måske jeg skriver et indlæg om det senere), dem der planlægger hele historien inden de skriver det første ord og så dem der bare sætter sig og skriver derudaf. Jeg har mistanke om at jeg tilhører den sidste kategori, men ved det ikke med sikkerhed. Så det er en ting jeg har sat mig for at finde ud af i 2017, jeg skal finde min skrivestil/metode.

Sidst men ikke mindst vil jeg forsøge at være lidt mere aktiv på de sociale medier, især twitter som har haltet noget efter i 2016, men også nyhedsbreve.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.