Splittet.

Duften af te bredte sig i stuen. Hendes yndlings te var appelsin te. Roen sænkede sig over hende og hun satte sig ned. Hun stillede timeren på tyve minutter, satte sig til rette ved tastaturet og gav sig til at skrive.

Først gik det trægt, historien gemte sig for hende. Men efter lidt tids klimpen på tasterne, begyndte det at flyde og ordene kom hurtigere og hurtigere. Inspirationen flød ubesværet, så hun nappede et par 20-minutters-intervaller mere.

Hun elskede at skrive, elskede at leve sig ind i historierne der formede sig på computeren og karaktererne der langsomt udfoldede sig.

Men kreativiteten stoppede ikke der!

Når hun forlod computeren, satte hun sig hen til tegnebordet. Her udfoldede hun mere af sin kreativitet. Tegninger af alt fra små pingviner til vikingekrigere trådte frem på hendes papir og farverne gav dem liv. Lærreder havde hun også mange af og her svingede hun penslerne til god musik og smukke værker blev til.

Hver uge lavede hun opdateringer på sin forfatterside og bagefter på sin kunstside. Indtil en dag hvor hun var udmattet og indså at hun følte sig splittet. Som om hun delte sig selv i to hele tiden. Men hvorfor gjorde hun egentlig det? Kunne skriverierne og kunstnerierne ikke følges ad? Kunne de ikke forenes?

 

Samlet – Kunsten flytter ind.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at ovenstående korte lille historie handler om mig! Jeg har besluttet at samle mig selv, at forene mine kreative sider et sted. Derfor vil siden her, samt mine sociale medier skifte en smule karakter i forhold til hvad du er vant til. Jeg vil stadig skrive om min vej til at blive udgivet forfatter, bare rolig! Men jeg vil dele hele mit kreative jeg med dig, derfor vil mine tegninger, illustrationer og malerier også blive en del af denne side.

Sammenlægningen er fastsat til 30 april 2017, og vil blive fejret med en lille giveaway.

 

Jeg håber du bliver hængende og har lyst til at følge mit samlede jeg.

 

Kreative hilsner

Julie Gram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.