Noveller fra flere vinkler.

Påsken er vel overstået og i år har jeg holdt (næsten) helt fri og bare nydt tiden med familien. Men nu vil jeg lige fortælle dig lidt om hvad jeg arbejder på lige i øjeblikket.

Jeg er ved at skrive en vinternovelle, der handler om vikingen Njord og hans søgen efter Kong Vinters skat. Den skal bruges til en novellekonkurrence og jeg er omkring 80% færdig med den nu.

Derudover arbejder jeg på et cover til en novellesamling der gerne skulle udkomme til efteråret og det bliver SÅ spændende. Jeg kan desværre ikke afsløre mere om det lige nu.

 

Bøger i krise?

Du tror måske jeg har droppet dem, glemt dem eller bare opgivet. MM, Makaya. Mine bøger altså, men det har jeg IKKE! De er stadig undervejs, men tager lidt længere tid, fordi plottet driller lidt. Det har jeg sat mig for at få løst, så det vil jeg arbejde intenst med den næste tid. Allerede nu jeg jeg blokeret en helt uge til skrivningen til sommer. Og det helt uden mand og børn, men i skønt selskab af andre skriveglade tosser i HUF (håbefulde unge forfattere).

 

Fanart – teaser.

Sidst med ikke mindst har jeg et personligt projekt på sidelinjen. Det er fanart, der gerne skulle resultere i en lille håndfuld illustrationer, af nogle karakterer jeg er stor fan af!!

 

Giveaway.

Min giveaway er stadig aktuel og jeg håber du vil være med. Du kan deltage både på facebook, instagram, twitter og her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.