dervarengang

Efteråret har meldt sin ankomst, en årstid jeg virkelig elsker. Farvens på træerne skifter farve og efterårsstormene rusker.

For at være mest mulig effektiv – og ikke mindst motiveret – laver jeg i slutningen af hvert kvartal en liste med mål jeg gerne vil nå i løbet af det kommende kvartal. Målet er selvfølgelig at nå flest mulige ting på listen, men hvis jeg blot når halvdelen er jeg tilfreds. Så derfor er der lige i overkanten med ting på listen, så jeg presser mig selv til at nå så mange jeg kan.

Jeg vil ikke skrive hele listen op her, men istedet fortælle lidt om hvad jeg vil arbejde med her i efteråret.

Historier/Skriveri.

Karakter- og plotudvikling til MM (læs mere om den her) er allerede i fuld gang og det vil jeg naturligvis arbejde videre på. Og meget gerne blive helt færdig med det, så jeg kan komme videre med selve skriveriet.

Karakter- og plotudvikling til  Makaya (læs mere om den her) er også i fuld gang. Derudover er der en del worldbuilding nødvendigt til denne historie, så alle disse ting vil jeg arbejde videre på.

Giveaway.

Jeg vil i løbet af efteråret afholde en lille giveaway!  Alle der skriver sig op til mig nyhedsbrev i de næste par måneder får automatisk et lod med i puljen. Nærmere information finder du i nyhedsbrevet, så skynd dig at skrive dig op.

Bogmesse.

I år vil jeg besøge fantasy bogmessen på Herlufsholm d.21 og 22. oktober 2016. Der kommer en del forfattere jeg har fulgt i nogen tid, som jeg gerne vil se på messen. Det er første gang jeg skal afsted og jeg glæder mig allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.