Mine nakkehår rejste sig og gåsehuden bredte sig med lynets hast. Måske var jeg bare paranoid, men jeg følte mig iagttaget. Mine øjne afsøgte automatisk omgivelserne, men fandt intet mistænkeligt. Jeg tog mig selv i at tage hånden op til munden og stoppede den, jeg havde ikke flere negle tilbage.

Alligevel var det som om temperaturen faldt for hvert sekund. Jeg klaprede lidt videre på computeren og forsøgte at ignorere den ubehagelige fornemmelse. Var det en bevægelse uden for vinduet? Var det en dør der knagede? Jeg tog en dyb indånding, rystede på hovedet og skuldrene. det var for fjollet det var bare vinden … eller noget.

“Hvad er det jeg har kastet mig ud i?” Spurgte jeg mig selv. Jeg afsøgte rummet igen inden jeg vendte fokus til den lysende skærm foran mig. En høj bankelyd fik mig til at spjætte så jeg var tæt på at tabe computeren fra skødet. Et halvkvalt skrig sneg sig op gennem min hals da døren gik op.

“Skal du have noget is?” Spurgte min søde mand. Han så undrende på mig der sad stakåndet med hånden på hjertet der var på vej ud af mit bryst.

Måske du kender det?

Det der når man som forfatter sætter sig ved tastaturet og lynhurtigt fortaber sig i sin historie. Jeg lukker mig altid ret hurtigt ind i min helt egen lille boble hvor kun min historie og mig eksisterer (hvilket indimellem kan gå ud over menuen til aftensmaden pga. tiden *host host*).

Her i januar tog jeg en udfordring fra en forfattergruppe på facebook op skulle derfor skrive en historie inden for Gyser genren, som er helt ny for mig. Og det medførte muligvis en smule paranoia, når man sad og fremkaldte indre billeder af menneskets mørkeste sider og andre monstrøse ting. Jeg nåede op på omkring 1200 ord som start på historien og nåede slet ikke til det uhyggelige – kun tankerne omkring hvad der ville komme. Nu er udfordringen slut og historien fået fred. Måske jeg en dag tager den op igen og bringer hovedpersonen i seriøs fare, måske ikke. Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.