Måske tænker du hvordan jeg jonglerer det at være forfatter og illustrator samtidig? Måske vil du bare gerne have lidt skrive tips, eller måske hvordan man finder ideen til en god illustration?
Uanset hvad, har jeg tænkt mig at dele min nuværende process med dig.

Derfor har jeg lavet en serie her på bloggen til dig. Den vil give dig et indblik i min process fra ide, til historie til de tilhørende illustrationer. Men der vil selvfølgelig være tips og tricks til dig indenfor hvert emne.

Serien kalder jeg Projekt børnebog 2018.

 

 

De emner jeg vil behandle er blandt andet;

– idegenerering
– brainstorming
– plotting
– hvad gør jeg ved skriveblokering
– tid og effektivitet
– mål og wordcounts
– redigering
– betalæsere og at modtage kritik
– concept sketches
– valg af medier til illustrationer

Jeg håber du vil nyde godt af min viden i denne serie og er der andre ting du rigtig gerne vil vide mere om, er du altid velkommen til at skrive til mig.

Vil du gerne se billeder af igangværende værker, behind the scenes og andet godt i et forfatter-illustratorliv kan du følge mig på instagram, du kan også følge mig på facebook hvor jeg løbende fortæller om fremgang i mine projekter, på twitter deler jeg strøtanker om det kreative liv og sidst men ikke mindst kan du finde mig på pinterest hvor jeg har flere board med masser af inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.