Ny start og spændende nyt!

Ny start og spændende nyt!

Jeg har noget nyt til dig! Men inden jeg fortæller hvad jeg har planer om, vil jeg lige kort fortælle hvorfor jeg har været en del fraværende i lang tid.

Nyt sted – ny start <3 

Det sidste års tid har for mig budt på skilsmisse, flere flytninger, en ny hverdag som enlig mor til to samt en masse vigtige eksaminer i mit studie.

Det har drænet på energi-kontoen og efterladt meget lidt overskud til alt det kreative. Ungerne og jeg har nu endelig fundet en god permanent bolig og er ved at komme på plads og få pakket det meste ud.

Det er dog lykkes mig at komme igennem næsten to runder redigering af #projectMM – Yay! – og jeg har fået tegnet lidt i skitsebogen, der har givet ideer til kommende værker. Nu er der kommet ro på privatlivet og overskuddet er vendt tilbage – sammen med ønsker og mål for den kommende tid.

Nyt tiltag – video.

Jeg viser altid billeder af mine igangværende og færdige værker, men kunne godt tænke mig at vise dig lidt mere af processen. Derfor vil jeg fremover begynde at lægge videoer af mine processer – når det lige passer ind. Så hold øje med mig på facebook, instagram eller youtube sommeren over. Jeg kunne dog godt tænke mig at vide om du helst vil se en timelapse, eller realtimevideo af processen for en tegning eller et maleri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *